SUF Katrineholm

Syndikalistiska ungdomsförbundet (SUF ) i Katrineholm är en utomparlamentariskt ungdomsförbund där medlemmarna själva sätter dagordningen, inte något central förbund överöst med tråkig och oförståbar byråkrati som ständigt ska lägga sig i. Vi arbetar gemensamt för att förbättra våra egen situation samt för förbättringen av samhället i stort. SUF Katrineholm  har som långsiktigt mål att bereda vägen för omkullkastande av det nuvarande dominerande sociala och ekonomiska systemet. Ett system som får människor att tortera, spärra in oskyldiga och som sprider misär och ödeläggelse, inte ens naturen skonas dess framfart.

Vi är trötta på skiten och vill skapa en framtid i vilken nuvarande och kommande generationer kan leva hållbart och jämlikt och organisera sig som så passar dom.

För att uppnå detta vill vi verka för att stärka vissa värderingar vi anser vara viktigt och nödvändiga här och nu men också för byggandet av något nytt. Dessa värderingar är jämlikhet, solidaritet och frihet. För att sprida och utveckla dessa fantastiska värderingar använder vi oss utav direkt aktion. Direkt aktion som ett medel med vilket vi stärker och utvecklar det vi älskar och givetvis som ett verktyg för att rasera det vi passionerat och rättfärdigt hatar.

SUF Katrineholm verkar främs för att:

  • Bedriva klasskampen – Det utsatta och utnyttjades kamp för jämlikhet och frihet. Dom styrda mot dom som styr.
  • Bekämpa fascism och rasism – Vi kan inte acceptera att dom som vill förvägra andra deras frihet organiserar sig och sprider sitt hat på våra gator.
  • Sprida den demokratiska idén – Du behöver inte chefen eller politikerna, dom behöver dig.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s