Aktivitetsrapport – Flyers

Idag var vi nere på stan och delade ut flyers till ungdomar med information om vad man ska tänka på när man sommarjobbar. Dessa tips återfinns också på denna sidan under sommarjobbs fliken.

Detta är ett kontinuerligt arbete och vi tänker fortsätta att informera genom flygblad  men också genom affischering för att sedan förhoppningsvis toppa det med en föreläsning om facklig organisation, riktat då till ungdomar.

Under den kommande helgen kommer vi också besöka anarkistisk bokmässa som hålls i Stockholm med förhoppningar att knyta kontakter och bli sjukt inspirerade. Grymt tagg!

OBS! Ta gärna en titt på vår fältstuidé i hur väl borgarpropaganda brinner.

Detta inlägg publicerades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Aktivitetsrapport – Flyers

  1. Hillevi skriver:

    Kommer ni att ordna någon gratismarknad på kulturnatten den 6/10? Det var ett mycket bra initiativ förra året och jag har mängder av saker jag vill ge bort som någon annan kan ha nytta av. Anmälan om önskade aktiviteter ska vara inlämnade senast 9/9 till Kulturhuset Ängeln.

    • sufkatrineholm skriver:

      Tack för kommentaren och tack för att du uppmärksammade oss på kulturnatten, något som vi helt glömt och inte hade någon aning om. Vi tar upp det så får vi se men det var jätte kul förra gången och jag hoppas vi kan delta i år igen.

Lämna en kommentar